Academy / Hvordan anvender jeg Depend’s base neglepleje

Hvordan anvender jeg Depend’s base neglepleje

Her får du tips og råd til hvordan man anvender Depend’s neglepleje, samt hvordan man opnår maksimal pleje og får sunde og stærke negle. Uanset om du har en god neglekvalitet eller et specifik problem er det utrolig vigtigt man husker og pleje neglene. Tænk på at neglepleje ikke foregår på 5 minutter, men tager tid. Det er en kombination af forskellige produkter som giver det optimale resultat.

GRUNDPLEJE

Basvård

4203 Myrraolja

Du skal bruge følgende:
Depends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie eller parfume, Allround-fil, Negle- & Neglebåndsrens, Myrraolie, Neglebåndscreme og Neglebørste.

Trin 1. Lad Negle- & Neglebåndsrens virke 2-5 minutter. Rengør neglebåndene og neglene omhyggeligt med Neglebørsten. “Skub” – meget forsigtigt – neglebåndene tilbage. Hvis du har hvide hudbelægninger ved negleroden, fjerner du dem ved hjælp af manicure stick’en. Hvis der sidder hvide hudbelægninger eller aflejringer tilbage på neglepladen ved negleroden, skal du fjerne dem med en negleskubber eller en manicure stick ved at skrabe forsigtigt sideværts. Afslut renseproceduren under rindende varmt vand. Skyl omhyggeligt.

 

Trin 2. Påfør Myrraolie på negle, neglebånd og under neglespidserne, og massér i et par minutter. Myrraolien giver intensiv pleje til tørre negle, der flosser og let sprækker eller er bløde. Genopbygger neglene og giver dem næring. Virker fugtgivende, styrkende og hjælper med at binde neglepladerne sammen, så neglene bliver stærke, fleksible og vokser hurtigere.

Trin 3. Påfør derefter Neglebåndscreme på neglebåndene og massér i et par minutter. Plejer og fremmer genopbygningen af sprukne, tørre eller beskadigede neglebånd. Neglebåndscremen er beriget med aloevera og allantoin, der blødgør neglebåndene og giver dem næring og fugt. For en skøn helhedsfornemmelse. Du kan afslutte behandlingen med Håndcreme for at få en skøn helhedsfornemmelse.

OpsummeringRensningen med Negle- & Neglebåndsrens foretages hver 14. dag. Myrraolie, Neglebåndscreme og Håndcreme bruges hver aften, indtil det ønskede resultat opnås. Det tager 1-4 uger, før du kan se det fulde resultat, alt efter hvilken kvalitet dine negle har som udgangspunkt. Vær tålmodig, det lønner sig.

TØRRE/FLOSSEDE NEGLE

4207 Nagelbandscreme

Årsag:
– Du rengør dine negle med en acetonebaseret neglelakfjerner eller bruger neglelakfjerner for ofte.
– Du bruger en styrkelak med formaldehyd.
– Dine negle er meget i kontakt med rengøringsmidler.
– Du har dårligt helbred og spiser medicin.
– Mangelfuld grundpleje.
– Jo ældre du bliver, jo mere tørre bliver neglene.

Du skal bruge følgendeDepends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie og parfume, Allround-fil, Negle- & Neglebåndsrens, Myrraolie, Neglebåndscreme og Neglebørste.

Sådan gør du:
Vask hænderne, rens neglene med Neglelakfjerner, hvis der er lak på dem. Fil neglene til den ønskede længde og form. Afslut filingen med den fineste flade af Allround-filen. Sæt fingrene i et varmt vandbad, så neglebåndene bliver bløde. Brug derefter Neglebørsten og rengør under neglene. Påfør Negle- & Neglebåndsrens på neglebåndene og den nederste del af neglene. Lad Negle- & Neglebåndsrens virke i 2-5 minutter. Børst neglebåndene og neglene omhyggeligt med Neglebørsten. Afslut børstningen under rindende varmt vand. Påfør Myrraolie på neglebånd, negle og under neglespidsen, og massér i et par minutter. Lad derefter olien trænge ind i neglebånd og negle, og vent indtil fladerne føles helt tørre.

Myrraolien er specielt udviklet til at give fugtbalance og hjælpe med at binde neglepladerne sammen, så neglene kan vokse sig stærke. Trænger hurtigt ind og kan bruges dagligt efter behov. Afslut med at påføre Neglebåndscreme på neglebåndene og massér omhyggeligt i et par minutter. Rensningen med Negle- & Neglebåndsrens foretages hver 10. dag. Myrraolie og Neglebåndscreme bruger du hver aften i 30 dage, og derefter mindst tre gange om ugen.

BLØDE NEGLE

4202 Powerflex Nagelskarkare

Årsag:
– Vitamin- eller mineralmangel.
– Dine negle er meget i kontakt med vand.
– Du har dårligt helbred og spiser medicin.
– Du har brugt kunstige negle for længe.
– Mangelfuld grundpleje.

 

Du skal bruge følgendeDepends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie og parfume, Allround-fil, Negle- & Neglebåndsrens, Myrraolie, Powerflex Styrkelak, Neglebåndscreme og Neglebørste.

Sådan gør du:Vask hænderne, rens neglene med Neglelakfjerner, hvis der er lak på dem. Fil neglene til den ønskede længde og form. Afslut filingen med den fineste flade af Allround-filen. Sæt fingrene i et varmt vandbad, så neglebåndene bliver bløde. Brug derefter Neglebørsten og rengør under neglene. Påfør Negle- & Neglebåndsrens på neglebåndene og den nederste del af neglene. Lad Negle- & Neglebåndsrens virke i 2-5 minutter. Børst neglebåndene og neglene omhyggeligt med Neglebørsten. Afslut børstningen under rindende varmt vand.

Påfør to tynde lag Powerflex Styrkelak (tynde lag er stærkere end tykke og tørrer meget hurtigere). Styrkelakken er beriget med kalcium og vitamin B5, der styrker strukturen i neglepladen. Den virker umiddelbart, beskytter neglene og øger modstandskraften. Forhindrer vand i at trænge ind i neglene og gøre dem bløde.

Påfør derefter Myrraolie på neglebånd, negle og under neglespidserne. Massér olien ind i et par minutter, og lad den virke indtil hud og negleflader føles helt tørre. Myrraolien er perfekt afbalanceret til at styrke bløde negle. Er beriget med mandelolie og E-vitamin, der giver næring og virker genopbyggende.

Afslut behandlingen med at påføre Neglebåndscreme på neglebåndene, og massér omhyggeligt i et par minutter.

Behandlingen med Negle- & Neglebåndsrens foretages hver 10. dag.
Myrraolie og Neglebåndscreme skal helst bruges hver aften og mindst tre gange om ugen.

Powerflex Styrkelak kan du med fordel friske op med et tyndt lag hver 2. eller hver 3. dag; der foretages helt ny påføring hver 10. dag i forbindelse med grundrensningen med Negle- & Neglebåndsrens.

LAKÉR RIGTIGT! Holdbart og pænt

29604062

Årsag til dårligt lakresultat:
– Du bruger en neglelakfjerner med olie. Olien kan efterlade rester på neglene, og så får lakken svært ved at fæstne.
– Du påfører for tykke lag lak.
– Du bruger ikke under- og overlak.
– Du bruger for grov filflade, når du filer neglene, og det giver ujævnheder. – Du har påført lak på fugtige negle.
– Du har vasket hænder med vand og sæbe før påføring; sæberester kan bevirke, at lakken ikke fæstner.
– Du har ikke brugt Negle- & Neglebåndsrens for at fjerne døde hudceller på neglene.

Du skal bruge følgende:
Depends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie og parfume, Allround-fil, Blød-polerfil, Negle- & Neglebåndsrens, Beskyttende Underlak, Quick & Shine Overlak, Myrraolie og Neglebåndscreme. Hvis du har stribede negle, skal du bruge Beauty Lak i stedet for Beskyttende Underlak.

Sådan gør duVask hænderne, rens neglene med Neglelakfjerner, hvis der er lak på dem. Fil neglene til den ønskede længde og form. Afslut filingen med den fineste flade af Allround-filen. Sæt fingrene i et varmt vandbad, så neglebåndene bliver bløde. Brug derefter Neglebørsten og rengør under neglene. Påfør Negle- & Neglebåndsrens på neglebåndene og den nederste del af neglene. Lad Negle- & Neglebåndsrens virke i 2-5 minutter. Børst neglebåndene og neglene omhyggeligt rene med Neglebørsten.

Afslut børstningen under rindende varmt vand. Hvis din negleflade herefter er jævn og fin, påfører du Beskyttende Underlak; hvis du synes, at neglefladen er lidt ujævn, anbefaler vi en behandling med Blød-polerfilen, inden du påfører Beskyttende Underlak.

Poleringen foretages med tre flader. Begynd med den groveste flade og afslut med den grå, der giver en jævn flade med højglans at lakere på. 

OBS! Vær forsigtig, når du polerer, så du ikke gør neglen blød ved at polere for meget. Hvis neglen stadig er stribet, påfører du Beauty Lak i stedet for Beskyttende Underlak.

Påfør tynde lag i flere omgange, indtil neglen har fået en jævn overflade. Det er vigtigt med tynde lag, da de holder bedre og tørrer hurtigere. Når du påfører Beskyttende Underlak, er det nok med et tyndt lag. Underlak giver det perfekte underlag til lakering af dine negle. Den beskytter neglene, så farvepigmentet fra neglelakken ikke kan trænge ind i din naturlige negl og forårsage misfarvning. Den bevirker, at neglelakken fæstner ordentligt, holder længere og ikke skaller af. Nu kan du påføre den farvede lak. Påfør også her meget tynde lag. Det gør ikke noget, hvis både det første og det andet lag ser stribet ud; fortsæt med tynde lag, indtil du er tilfreds med resultatet. Tynde lag tørrer hurtigere og giver et stærkere og bedre slutresultat. Afslut lakbehandlingen med to tynde lag Quick & Shine Overlak. Overlakken giver super højglans, stødsikkerhed og er hurtigtørrende. Giver optimal beskyttelse, som forlænger holdbarheden af din manicure.

Husk at friske op med et tyndt lag Quick & Shine Overlak hver, hver anden eller hver tredje dag, så din lakering kan holde rigtig længe. Det er således ikke farvelakken, der skal tage stødene; de ville hurtigt sætte deres spor hvis det ikke var for den gennemsigtige Overlak.

For at opretholde en god grundpleje af dine negle anbefaler vi, at du dagen efter lakbehandlingen påfører Myrraolie på neglebåndene og under neglespidserne. Massér neglebåndene i et par minutter, påfør derefter Neglebåndscreme på neglebåndene og massér omhyggeligt.

Dette bør du gøre mindst tre gange om ugen. Rensningen med Negle- & Neglebåndsrens foretages hver 10. dag.

NEGLEBIDERE

4203,4206,4207 Trestegsmetoden

Det bedste du kan gøre, er at holde neglene så fine, at du ganske enkelt ikke vil bide i dem. Lav enkel manicure på dine negle en gang om ugen. Tænk også på, hvad det er, du sætter tænderne i: Under neglene er der millioner af bakterier.

Du skal bruge følgendeDepends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie og parfume, Ekstrafin-fin Fil, Negle- & Neglebåndsrens, Myrraolie, Neglebåndscreme, Supershine-polerfil og Neglebørste.

Sådan gør du:Vask hænderne, rens neglene med Neglelakfjerner, hvis der er lak på dem. Fil neglene til den ønskede længde og form. Afslut filingen med den fineste flade af Neglefilen. Sæt fingrene i et varmt vandbad, så neglebåndene bliver bløde. Brug derefter Neglebørsten og rengør under neglene. Påfør Negle- & Neglebåndsrens på neglebåndene og den nederste del af neglene. 

Lad det virke i 2-5 minutter. Børst neglebåndene og neglene omhyggeligt med Neglebørsten. Afslut børstningen under rindende varmt vand.

Polér neglene med Supershine-polerfilen. Smør derefter neglebånd og negle ind i Myrraolie, og massér i et par minutter. Lad olien trænge ind i neglebånd og negle, indtil fladerne føles helt tørre. Afslut med at påføre Neglebåndscreme på neglebåndene, og massér omhyggeligt.

Rensning med Negle- & Neglebåndsrens foretages en gang om ugen, indtil du er tilfreds med udseendet på dine negle og neglebånd. Behandlingen med Myrraolie, Neglebåndscreme og Supershine-polerfilen foretages hver aften i mindst 14 dage.

Så snart en negl knækker eller bliver flosset, skal du i gang med filen – det er oftest der, man vil bide. Hav derfor altid en fil med dig i tasken, så du kan file med det samme, når uheldet er ude.

Forkæl dine negle grundigt – brug meget tid på dem. Så vil du ikke længere bide negle. Nu er det tid til at gå over til Depends grundpleje.

MISFARVNING

4204 Beautylack

Årsag:
– Du har brugt en neglelakfjerner, der indeholder olie, farve eller parfume.
– Du bruger ikke underlak under din neglelak. Underlakken giver beskyttelse, så der ikke trænger farvepigment fra neglelakken ind i neglene.
– Forkert teknik ved fjernelse af lakken kan medføre, at den farvede lak bliver gnedet ind i neglene, og det giver misfarvninger.
– Nikotin giver misfarvninger.

Du skal bruge følgende:
Depends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie, farve og parfume, Beauty Lak.

Sådan gør du:
Kamouflering av missfärgning: Innan du börjar, rulla flaskan väl mellan handflatorna och applicera därefter Beauty lack som tar bort ojämnheter och kamouflerar missfärgningar. Det återger skönhet till en livlös, matt nagel. Applicera tunna lager tills missfärgningen är borta. OBS! Det är bättre med flera tunna lager för bästa slutresultat.

Kamuflering af misfarvninger:
Rul flasken grundigt mellem håndfladerne før brug, og påfør derefter Beauty Lak, der eliminerer ujævnheder og kamuflerer misfarvninger. Forskønner en livløs, mat negl. Påfør tynde lag, indtil misfarvningen er dækket. OBS! Flere tynde lag giver det bedste slutresultat.

Forebyg misfarvninger:
Brug aldrig en neglelakfjerner, der indeholder olie, farve eller parfume, men brug Depends blå eller grønne Neglelakfjerner, når du fjerner lak fra neglene. Sådan gør du, når du fjerner lakken: Væd en tot vat eller en bomulds-pad med neglelakfjerner og tryk den mod neglen, løft den derefter skråt/lige op uden at gnubbe mod neglefladen. På den måde forebygger du risikoen for misfarvning af neglene. Brug altid Beskyttende Underlak under den farvede lak. Påfør et tyndt lag. Underlak giver det perfekte underlag til lakering af dine negle. Den beskytter neglene, så farvepigmentet fra neglelakken ikke kan trænge ind i din naturlige negl og forårsage misfarvning. Den bevirker, at neglelakken fæstner ordentligt, holder længere og ikke skaller af. Du får flere lak-tips i afsnittet Lakér rigtigt!

STRIBEDE NEGLE

4204 BeautylackÅrsag:
Neglepladen vokser frem langs skinner, der dannes på langs med et lille mellemrum. Det neglemateriale, der dannes på skinnerne, er tyndere end det neglemateriale, der dannes imellem skinnerne. Når neglen senere udsættes for slitage fra f.eks. for stærk neglelakfjerner med acetone, rengøringsmidler eller lang tids ophold i vand, slides den tynde flade hurtigere end den tykke, og furerne bliver fremtrædende.

Du skal bruge følgende:
Depends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie, farve og parfume, Polerfil og Beauty Lak.

Sådan gør du:
Kamuflering/fjernelse:
Udfør en behandling med Polerfilen. Poleringen foretages med tre flader. Begynd med den groveste flade og afslut med den grå, der giver en jævn flade med højglans at lakere på. OBS! Vær forsigtig, når du polerer, så du ikke gør neglen blød ved at polere for meget med den groveste flade. Påfør derefter tynde lag Beauty Lak, indtil furerne er dækket. Beauty Lak indeholder mikrofibre, der udfylder ujævnheder i neglene og giver en perfekt finish. Forskønner en livløs, mat negl. Kamuflerer gullighed i neglene ved hjælp af violette reflekser.

Forebyggelse:
Brug aldrig en neglelakfjerner med acetone, men brug Depends blå eller grønne Neglelakfjerner uden acetone, olie og parfume. Brug altid en lak, der beskytter neglene, f.eks. Powerflex Styrkelak, Beskyttende Underlak eller Beauty Lak, hvis du er meget i kontakt med vand.

SPRUKNE NEGLEBÅND

4203 MyrraoljaÅrsag:
– Du bruger en acetonebaseret neglelakfjerner eller er meget i kontakt med stærke rengøringsmidler uden handsker.
– Mangelfuld grundpleje.
– Du er meget i kontakt med vand eller har generelt tør hud.

 Du skal bruge følgende:
Neglebåndscreme, Negle- & Neglebåndsrens og Myrraolie.

Sådan gør du:
Først skal du fjerne alle døde hudrester. Vask hænderne og sæt derefter fingrene i et varmt vandbad i et par minutter. Påfør Negle- & Neglebåndsrens på neglebåndene

og et stykke ud på neglepladen, og lad det virke i 2-5 minutter. Børst neglebånd og negle omhyggeligt med Neglebørsten, og afslut børstningen under rindende varmt vand.

Påfør Myrraolie på neglebånd, negle og under neglespidserne. Massér i et par minutter; lad derefter olien trænge ind i neglebånd og negle, indtil fladerne føles tørre. Påfør derefter Neglebåndscreme på neglebåndene og massér i et par minutter. Neglebåndscremen er beriget med bl.a. aloevera og allantoin, der plejer og fremmer genopbygningen af sprukne, tørre eller skadede neglebånd.

Myrraolie og Neglebåndscreme skal helst bruges hver dag og mindst tre gange om ugen. Udfør gerne behandlingen om aftenen, så har du en blødere og behageligere fornemmelse i neglebåndene allerede næste morgen. Rensningen med Negle- & Neglebåndsrens foretages hver 10. dag.

TYKKE NEGLEBÅND

4206 NagelbandsrengöringÅrsag:
– Mangelfuld grundpleje.

Du skal bruge følgende:
Negle- & Neglebåndsrens, Neglebåndscreme og Neglebørste.

Sådan gør du:
Vask hænderne og sæt fingrene i et varmt vandbad i 10 minutter. Påfør Negle- & Neglebåndsrens på neglebåndene og et stykke ud på neglepladen. Lad det virke i 2-5 minutter. Børst neglebåndene og neglene omhyggeligt med Neglebørsten. Afslut børstningen under rindende varmt vand. Hvis det er nødvendigt, trykkes forsigtigt på neglebåndene med en manicure stick

 

for at få dem ned til det ønskede niveau. Vær forsigtig, når du trykker, så du ikke beskadiger dine neglebånd. Afhængigt af hvor tykke neglebåndene er, kan det være nødvendigt at udføre behandlingen et par gange, inden det ønskede resultat opnås. Påfør Neglebåndscreme på neglebåndene og massér omhyggeligt i et par minutter. Neglebåndscremen er beriget med bl.a. aloevera og allantoin, der plejer og fremmer genopbygningen af sprukne, tørre eller skadede neglebånd.

Behandlingen med Negle- & Neglebåndsrens udføres hver 10. dag, og du skal helst bruge Neglebåndscreme hver aften eller mindst tre gange om ugen.

OBS! Man må aldrig klippe neglebånd, da man meget nemt kommer til at beskadige huden. Den nye hud, der dannes, hvis man kommer til at klippe i den, bliver tykkere og hårdere og dermed sværere at håndtere.