Academy / Perfect Eye – Lash & Eyebrow Colour (eyelashes)

Perfect Eye – Lash & Eyebrow Colour (eyelashes)

Få friske øjne uden makeup med Depend Lash & Eyebrow Colour. Dine øjne er altid naturligt markerede – lige fra morgenstunden, når du dyrker sport, soler dig eller bader. Lash & Eyebrow Colour har en ny og revolutionerende urte- og plantebaseret formel og indeholder bl.a. røllike, morgenfrue, grøn te og blåbær. Denne unikke sammensætning er blevet til et produkt, som er vandfast, skånsomt at anvende, nemt og hurtigt at påføre, og som giver en intensiv farve, der holder længe. Dette giver også et indtryk af længere vipper og mere markerede bryn. Behandlingen tager kun nogle minutter, og resultatet holder i op til 6 uger. Fås i farverne black, brown black, dark brown og brown.

Step by step/ Video

 • Guide

 • Anvend produkter

/ Start

 • Tag eventuelle kontaktlinser ud. Fjern al makeup fra det område, der skal farves, med en oliefri øjenmakeupfjerner. Det er vigtigt, at der ikke er nogen rester tilbage fra noget makeup-produkt, da det i givet fald vil forringe slutresultatet. Håret, der skal farves, skal være tørt og helt rent.

  Stik hul i spidsen af tuben med aktiveringsgel (tube 2) ved at bruge den medfølgende nål. Det er vigtigt ikke at klippe spidsen af, da det i givet fald ikke kan garanteres, at tuben holder tæt til næste behandling.

  Læg en klat farvegel (tube 1) i skål nr. 1 i blandebakken.

 • 4904 - Lash & Eyebrow Colour

Steg 2

 • Farvegelen påføres som en mascara med påføringsbørsten, med øjnene åbne. Det er vigtigt, at farvegelen dækker hele vippen fra rod til spids. Vær forsigtig, så du ikke får noget produkt i øjnene.

  Når gelen er lagt på begge vipper, føres påføringsbørsten gennem vipperne endnu en gang for at sikre, at farvegelen har dækket vipperne ordentligt. Lad farvegelen virke i 4 min. OBS: Ved farvning af sort nuance øges denne tid til 8 min. for at opnå maksimal intensitet.

 • 4904 - Lash & Eyebrow Colour

Steg 3

 • Når virketiden er gået, fjernes overflødig gel omhyggeligt med en ren vatpind. Det er vigtigt, at der ikke er noget overskudsgel tilbage. Hvis der er kommet gel på huden, skal den fjernes nu, inden næste trin påbegyndes.

  Smør herefter beskyttelsescreme på det nedre øjenlåg og huden nærmest vipper og bryn. Vær forsigtig, så der ikke kommer beskyttelsescreme på vipper eller bryn, da det i givet fald vil forringe farveresultatet. Sæt nu beskyttelsespapiret på og så tæt på den nedre vippe som muligt for at beskytte huden under farvning.

 • 4904 - Lash & Eyebrow Colour

Steg 4

 • Læg en klat aktiveringsgel (tube 2) i skål nr. 2 i blandebakken. Aktiveringsgelen lægges efterfølgende på vipperne med den grå påføringspind. Fordel gelen godt over vipperne, så hele vippen bliver dækket.

 • 4904 - Lash & Eyebrow Colour

Steg 5

 • Tør den sorte gel af, der nu er kommet på pinden efter første vipperække, og påfør ny gel til næste vipperække. Vær forsigtig, så du ikke får noget produkt i øjnene. Fordel et nyt tyndt lag over vipperne for at sikre, at gelen har dækket hele vippen. Brug altid en ren, aftørret pind, inden der påføres ny gel fra blandebakken.

  Lad aktiveringsgelen virke i 2 min. OBS: Ved farvning af sort nuance øges denne tid til 4 min. for at opnå maksimal intensitet.

 • 4904 - Lash & Eyebrow Colour

/ Resultatet

 • Fugt en bomuldspad med lunkent vand, og tør omhyggeligt al overflødig farve af vipperne. Hvis der er kommet gel på huden, skal denne også tørres af efterfølgende for at undgå misfarvninger.

 • 4904 - Lash & Eyebrow Colour