Academy / Rock your nails

Rock your nails

The face behind the nail art

Jeg hedder Charlotte Bäcklund, og jeg har arbejdet hos Depend i 10 år.

Jeg er uddannet negletekniker og har en stor passion for neglekunst.

Jeg startede som sælger, og i dag arbejder jeg med alt, hvad der har med neglelak at gøre. Farver, navne, tekster, billeder og frem for alt – at inspirere jer!

Held og lykke, og husk, at der ikke findes forkerte dekorationer – det er dig, der er kunstneren!

Blev du glad og tilfreds for din lakering, så del gerne dit billede på Depends Facebook eller Instagram (#dependcosmetic) og inspirer andre.

Sæt dine negle i fokus!

Step by step

 • Guide

 • Anvend produkter

/ Start

 • Stickers:

  Påfør underlak og to lag af den ønskede farve neglelak, og lad det tørre. 1. Tag forsigtigt en sticker op ved hjælp af en pincet eller en manicurepind.

Steg 2

 • Stickers:

  2. Placer stickeren på det ønskede sted på neglen. 3. Afslut med Depend Top Coat. Frisk op med overlak hver tredje dag for at få en længere holdbarhed på din dekoration.

Steg 3

 • Glitter:

  Påfør underlak og to lag af den ønskede farve neglelak. 1. Inden det sidste lag farvet neglelak er blevet tørt, lægger du glitteret på neglene. Dette gør du nemt med en manicurepind, som du dypper i overlak; herefter kan du let tage glitteret op og lægge det på neglen. Hvis lakken på neglen når at tørre, kan du påføre et tyndt lag overlak, så der igen kommer en våd overflade, som glitteret kan fæstne på. Vil du have glitter over hele neglen og ikke lægge glitteret på ét stykke ad gangen, kan du dyppe neglen i krukken, mens lakken stadig er våd. Børst forsigtigt det overskydende glitter af, der ikke har sat sig fast i lakken.

 • 6642 - Glitter

Steg 4

 • Glitter:

  2. Afslut med Depend Top Coat. Frisk op med overlak hver tredje dag for at få en længere holdbarhed på din dekoration.

 • 6642 - Glitter

Steg 5

 • Stickers:

  Påfør underlak og to lag af den ønskede farve neglelak.

  1. Inden det sidste lag farvet neglelak er blevet tørt, sætter du stickerdekorationerne på neglene. Dette gør du nemt med en pincet.

  Hvis lakken på neglen når at tørre, kan du påføre et tyndt lag overlak, så der igen kommer en våd overflade, som dekorationerne kan fæstne på.

 • 6645 - Stickers

Steg 6

 • Stickers:

  2. Afslut med Depend Top Coat. Frisk op med overlak hver tredje dag for at få en længere holdbarhed på din dekoration. I dette sæt medfølger der en mat overlak (Matte Top Coat), men ønsker du ikke, at dekorationerne skal have en mat overflade, kan du i stedet sætte dem oven på overlakken.

 • 6645 - Stickers

Steg 7

 • Neglepiercing:

  Arbejd på en plan flade, for eksempel et bord. Læg et håndklæde eller et skærebræt på bordet for at beskytte overfladen mod eventuelle mærker fra boret.

  1. Åbn boret ved at skrue de to dele fra hinanden. OBS! Hylsteret har venstreskåret gevind, så hvis du holder boret med stenen lige op, skal du dreje den riflede del mod højre.

  2. Vend den riflede del, og skru delen med stenen på i den anden ende, så boret bliver længere og lettere at håndtere.

  3. Vælg, hvilken negl du vil have piercingsmykket i, og læg den hånd på bordet med håndfladen opad.

  4. Placer boret, der hvor du vil have piercingen. Husk, at du skal have nogle millimeters fri margin omkring alle huller på neglen for at undgå, at du skader dig selv, eller at neglen går i stykker.

  5. Pres let nedad, samtidig med at du borer (drejer boret), indtil du er igennem neglen.

  6. Åbn ringen til piercingsmykket med fingrene og/eller en pincet ved at vride enderne på ringen til hver sin side.

  7. Før ringen igennem hullet, som du har lavet, og luk ringen ved at føre enderne tilbage mod hinanden. Advarsel! Boret må aldrig anvendes andre steder end på den hvide del af neglen, der stikker uden for fingeren. Bor aldrig i den del af neglen, der har hud under sig. Boret må aldrig anvendes til andre former for piercing end i neglen.

   

   

   

 • 6655 - Rock your Nails & Body

/ Resultatet