Artikler / Anne Gadegaard: Få det perfekte nytårslook

Anne Gadegaard: Få det perfekte nytårslook

Det er ikke fordi jeg som sådan glæder mig til nytårsaften, og da slet ikke efter mine kjoler ikke er kommet frem til tiden, haha. Ej jeg heldigvis nået at få to andre kjoler hjem, som jeg skal se om er noget. Men jeg glæder mig selvfølgelig til at se nogle gode venner og hygge med dem. Men SELVFØLGELIG også til at skulle gøre sig klar, selvom det altså havde været rart hvis nogen kom og gjorde det for en! Men suk… Man hedder jo ikke Kardashian til efternavn
Nu har jeg altså snydt lidt hjemmefra. Det vil sige at jeg simpelthen ikke har kunne lade være med at bruge det LIGE da det kom ind af døren for to dage siden. Det er nemlig en masse lækre produkter fra Depend. Men jeg bliver også lige nødt til at vise jer nu, hvordan jeg vil bruge det nytårsaften. Jeg har modtaget så mange ting fra Depend at jeg ikke ved hvor jeg skal starte. Det skal lige siges at selvom jeg har modtaget de her produkter, så har jeg været stor fan af deres produkter i MANGE år. Har ikke tal på hvor mange gange jeg har købt deres vipper.

Læs om mere her.