Artikler / Fashion by Caroline: Lashes for the New Years Eve

Fashion by Caroline: Lashes for the New Years Eve

Hello ladies!! SÅ er nytåret altså lige om hjørnet, men I kan stadig nå at få vipperne på plads, inden nytåret! Jeg har lavet en lille video, hvor jeg fortæller og forklarer om mine erfaringer med faux lashes fra Depend Cosmetic, der giver det flotteste resultat. Vipperne jeg viser og fortæller jer om i videoen og som I kan se på ovenstående billede, er lavet af naturligt menneskehår, der er med til netop, at gøre vipperne så naturlige og af så god kvalitet, som overhovedet muligt.

Udover dette, kommer der inden længe, en video på bloggen, hvor jeg laver en How-To guide, der er rettet mod brynene. Jeg har dog valgt at adskille bryn og vipper, da det hurtigt bliver en lang og måske lidt forvirrende video. Jeg har faktisk, for første gang i nogle år nu, ikke de helt store eller vilde planer for nytåret, for en gangs skyld. Jeg tager aftenen lidt som den kommer, spiser dejlig mad med mine forældre, herefter skal jeg måske mødes med nogle veninder og få en drink eller to, og så selvfølgelig slutter aftenen af, med at se C, der holder nytår med hans venner. Jeg synes, som regel, nytåret er overvurderet og har derfor valgt at tage en stille og rolig aften, uden de helt vilde planer – så ja, nu må vi se.

Læs om mere her.