Artikler / Hverdagsblush – Depend Healing Peony

Hverdagsblush – Depend Healing Peony

Jeg har købt den fineste nye neglelak fra depend, og den bliver jeg simpelthen nød til at vise til jer! Neglelakken er en af depends 7 day lakker, en hybrid polish. Lakken er fra forårs kollektion The Language og Flowers, og har fået navnet healing peony (nr. 7111).

Det er ikke fordi at lakken har så forfærdelig meget farve, jeg synes den er rigtig fin til hverdag, da den er mere neutral i det og knap så pang. Den har en svag lyserød underliggende farve, men den farve man ser mest kommer fra de mangfoldige bittesmå glimmerkorn der giver et flot og elegant gyldent og metallisk skær.

Den er virkelig smuk, jeg er så glad for at jeg købte den. Den kan jo også bruges som top på en decideret farve. Jeg tror også at det ville være rigtig flot med et enkelt lag oven på en lyserød eller lilla farve.

Læs om mere her.