Om Depend

Depend Cosmetic AB

Depend Cosmetic blev grundlagt i 1952 i Sverige og havde på daværende tidspunkt fokus på frisørmarkedet frem til 1989. I begyndelsen af 1990 ændrede virksomheden retning og flyttede fra frisørmarkedet og rettede fokus mod detailmarkedet.

I dag udvikler og producerer vi selv vores egne produkter. Flydende produkter produceres på vores fabrik i Halmstad langs den svenske vestkyst. Negle, kunstige vipper og andre artikler bliver produceret i Indonesien, hvor vi har investeret i vores egen produktion og producent. Efter flere års markedsundersøgelser fik vi inspiration og viden til et nyt fokusområde. Vi så et stort potentiale for negle- og negleplejeprodukter samt nicheprodukter inden for øjne. I butikken lå dette marked langt under det forventede, og dialogen mellem den endelige forbruger og butikken var dårlig. Viden om produkterne var simpelthen ikke tilstrækkelig.

Edependn intensiv periode med produktudvikling begyndte, og efter en indledende præsentation på markedet blev vi mødt af et slående resultat. Vi følte, at vi var på rette vej og nåede i løbet af kort tid et fantastisk resultat på vores hjemmemarkeder i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I disse lande har vi nu vores egne virksomheder, der opererer i landet. Kundegruppen er 2.000 forskellige butikker, der dækker hele området inden for detailhandlen.

Nøglen til Depends succes er ikke kun et produkt af høj kvalitet med et attraktivt design og et solidt markedsføringsfundament, men også en unik og ny måde at sælge produkter på. For Depend betyder det, at vi giver individuel produktuddannelse til alle vores forhandlere. Vi har også indført en ny måde, hvor vi viser produkter med planogrammer. Dette har vist sig at skabe et mersalg.

Med dette i ryggen kan Depend stolt præsentere sig som et neglemærke, der kan konkurrere med de største multinationale makeup-virksomheder, hvor vi viser, hvor rentabel du kan gøre en butik, og hvor meget overskud du kan skabe i den.

Efter at have domineret på det nordiske marked tog vi skridtet mod eksportmarkedet. I dag eksporterer vi til over 50 lande og er en vigtig spiller på det internationale marked.